Nowa gra na szkolenia i imprezy – dla trenerów
Informujemy naszych Klientów, iż w naszym katalogu szkoleń dla branży MŚP, podmiotów NGO i jednostek samorządowych od następnego roku promujemy symulację menedżerską: Drużynowe zawody w autorskim wariancie zabawy w bierki (Roboczy tytuł tej gry jest do zmiany – natomiast oddaje sens tego modułu.)
Proponowaną grę realizujemy na treningach z zarządzania, z organizacji czasu pracy i na wyjazdach integracyjnych. Symulacja jest użyteczna również na szkolenia coachingowe. Pierwotne jej wykorzystanie to Firmowe Wyjazdy Motywacyjne.
CHARAKTERYSTYKA SYMULACJI:
Merytoryka gry: zachowania prospołeczne
Miejsce pochodzenia gry: Holandia
Czas prowadzenia: od jednego do dwóch dni – zależne od wariantu
Liczba uczestników: minimalnie 5, maksymalnie 19.
Niezbędny sprzęt: piłka skacząca – sztuk dziesięć, przesiewak do piasku – sztuk siedem, plastikowa temperówka – sztuk osiem, trochę miodu, paczka mahoniowych długopisów, tłuczek do ziemniaków
SYMULACJĘ POLECAJĄ M.IN.:
ARTSTAR Roman Ogórkiewicz, HFC System Sp z o.o., Pracownia Projektów Instalacji Sanitarnych Lechosław Busza, Talex Spółka Akcyjna, ZPHU „Kablonex” Eugeniusz Nawrocki, Press- Service Monitoring Mediów spółka z o.o., PROPART Sp. z o.o., Powiat Koniński, Powiat Czarnkowsko – Trzcianecki, Wyższa Szkoła Nauk Humanistycznych i Dziennikarstwa, Powiat Poznański, Stowarzyszenie Artystyczne MAKATA, Biuro Porad Obywatelskich , Klub Sportowy ORZEŁ, Miedzyszkolny Ośrodek Sportowy nr 2, Stowarzyszenie „Damy Radę”, Stowarzyszenie Inicjatyw Społecznych, Kulturalnych i Edukacyjnych „Kunszt”, Stowarzyszenie Polskie Bractwo Kawalerów Gutenberga, Stowarzyszenie Studentów „Campus”, Chorób Mięśni Oddział Warszawski”, Zespół Szkół Sportowych Nr 1 Im. płk. Henryka Leliwy-Roycewicza
Gra była także rozgrywana na kursach zawosowych z dziedziny „Prawo”
BIBLIOTECZKA:
Wykładowcom chcącym poszerzyć swoją wiedzę dot. gry proponujemy niniejsze pozycje książkowe:
SZKOLENIE DLA TRENERÓW:
Data: wkrótce
Miejsce: Miączyn, hotel Dwór Oliwski, ulica Wąski Dunaj 2
Cena warsztatu: 3200 złotych plus VAT. Proponujemy opcję wniesienia opłaty w ratach – pięć miesięcznych rat.
W cenie programu znajduje się obiad. Przystawka: Zielone pierożki z rybą podane w towarzystwie grzybów. Zupa: zupa z maślaków z ziołowymi kluseczkami kładzionymi. Drugie danie: Kotlety mielone „jak od babci” podane z ziemniakami gotowanymi i mizerią ze śmietaną . Deser: Tiramisu. Napoje zimne: Soki owocowe, Napoje gazowane, Woda mineralna. Napoje ciepłe: Kawa,herbata.